Ons team van Implantologie bij Tandheelkundig Centrum Amersfoort Vathorst bestaat uit:

De Implantoloog

Geraline_kersGeraline Kers

Geraline Kers is de implantoloog in ons tandheelkundig centrum. Na haar opleiding tot tandarts heeft zij zich gespecialiseerd in de implantologie sinds 2000. Haar praktijkervaring heeft zij opgedaan bij diverse praktijken.  Aansluitend heeft Geraline enkele jaren een interne opleiding gevolgd in een ziekenhuis bij de afdeling kaakchirurgie op het gebied van uitgebreide bot reconstructies.

Geraline is erkend tandarts implantoloog (NVOI geregistreerd). Zij heeft veel aandacht besteed aan wetenschappelijk onderzoek en geeft regelmatig lezingen over haar vakgebied. Door de reconstructies met behulp van de implantaten krijgen mensen meer zelfvertrouwen en dat geeft haar bijzonder veel voldoening.

Geraline Kers is aanwezig op donderdag ochtend.

De Implantologie assistenten

Muriël Jansen

Muriël is allround assistent. Na haar opleiding tot tandarts assistente heeft zij zich ook gespecialiseerd in het assisteren van de implatoloog. Iedereen voelt zich volkomen op zijn gemak bij Muriël. De vaak onnodige angst voor een behandeling bij de implantoloog haalt Muriël zeer zeker bij u weg.

Klara Verweijen

Ook Klara is allround. Zij assisteert de Implantoloog op een zeer bedreven en betrokken manier. Klara is ervaren , altijd enthousiast en vrolijk en kan als geen ander mensen gerust stellen als dan nodig is.

Baliemedewerker

Michael Horst

Michael is assistent praktijkmanager en draagt zorg voor een efficiënte planning van de afspraken in ons tandheelkundig centrum. Hij is vaak een luisterend oor en kent nagenoeg al onze patiënten bij naam. Michael is ook tandarts assistent bij de diverse specialismen en kent daardoor alle kneepjes van het vak. Hij heeft antwoorden op al uw vragen.

Marianne Hop

Marianne verzorgt voor implantologie het administratieve gedeelte. Niet onbelangrijk, want Marianne zal in overleg met u de aanvraag voor de vergoeding van de behandeling bij uw zorgverzekeraar indienen en afhandelen. Marianne is correct en zeer klantgericht. U kunt met al uw vragen gerust bij haar terecht.

_J9A7551